Tlf. +45 75 65 22 22
CVR nr. 11 29 80 87
E-mail: skriv til os

Portservice & Montage

service_man_pool.JPG

Lokal portservice på basis af et stærkt landsdækkende forhandlernet

A/S KÖPKE PORTE tilbyder service, montering og opgradering af industri- og garageporte af eget samt fremmed fabrikat. Vi udfører lovpligtig serviceeftersyn og sørger for, at din port overholder Arbejdstilsynets krav vedr. sikkerhed. På basis af et landsdækkende forhandlernet - bestående af branchefolk med stor erfaring - tilbyder vi lokal service af alle porttyper til konkurrencedygtig pris. Vi har samarbejdspartnere i Jylland, på Fyn, Sjælland samt Bornholm så kontakt os - og vi sætter dig i direkte forbindelse med en lokal portmontør eller servicetekniker.

 

Reservedelslager

Vi har landets bedst assorterede reservedelslager med et utal af portdele, portbeslag, sektioner, sikkerhedsudstyr og portautomatik beregnet for ledhejseporte af eget eller fremmed fabrikat som f.eks. CRAWFORD ASSA ABLOY, FALTEC, NASSAU, LINDAB, Albany og Condoor. Da vi er lagerførende med reservedele kan vi tilbyde kort reaktionstid og materialer til konkurrencedygtig pris. Vores online materialekatalog kan tilgås ved klik på følgende link: Klik her

 

Intet er for stort eller småt

A/S KÖPKE PORTE leverer porte i stil med ethvert byggeri. Eksempelvis hangar porte i Billund og København Lufthavn. Dimensioner: 42 meter i bredden og 17 meter i højden!

København Hangar 1

København Hangar 2

Billund Hangar 1

Billund Hangar 2

København Hangar 1

København Hangar 2

Billund Hangar 1

Billund Hangar 2